HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

BANYONUZA EL VE YÜZ HAVLULARI GÜZELLİK KATIN!

21-10-2021 23:11
BANYONUZA EL VE YÜZ HAVLULARI GÜZELLİK KATIN!

Gün içerisinde defalarca kez kullandığınız havluların, banyonuz için vazgeçilmez bir dekorasyon ürünü olduğunu biliyor musunuz? El ve yüz havluları gün içerisinde çok sık kullanıldığı için, bakterilerin hızla ve çok sayıda üreyebilmesi ile kişisel bakım ve hijyen açısından çok büyük öneme sahiptir.

Neredeyse yüz yıllardır hayatımızın olmazsa olmaz bir parçası olan havlular; el, yüz ve banyo havlusu olmak üzere birçok ebat ve boylarda olan havlular, kişisel temizliğiniz ve hijyeniniz için vazgeçilemez ürünlerden bir tanesi olmuştur.

El, yüz ve banyo havluları, kişisel temizlik ve sağlık açısından çok önemli olduğu için hijyenik koşullarda korunmalıdır. Evinizde yaşadığınız aile bireylerinin de kişisel olarak kullandığı havluların yanı sıra, misafirler için özel olarak muhafaza edilen havluların sayısı da oldukça fazladır. Bu nedenle bütün havlularınızı hijyenik ve düzen içerinde saklamak bir hayli zor olacaktır. Zira havlu modelleri çok sayıda olduğunda ve düzenli bir şekilde katlanmadığında dolabınızda fazlaca yer kaplayacaktır.

 

Kaliteli bir havlu seçerken dikkat etmeniz gerekenler:

· Şüphesiz ki satın aldığınız her ürünün hem kaliteli olmasını hem de estetik bir görünüme sahip olmasını isteriz.

· Sizin için hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir havlu seçtikten sonra, seçtiğiniz havlunun uzun ömürlü olması aynı zamanda ilk günkü yumuşak dokusunu kaybetmemesi için dikkat etmemiz gereken küçük püf noktaları mevcuttur.

· Havlularınızı hem renk hem de içerik açısından ayırarak yıkamanız renk solmalarını önleyeceği gibi, ısı derecelerini doğru yaptığınız zaman havlularınızın bozulmamasını sağlamış olacaksınız.

· Ayrıca havlularınızı yıkarken çok fazla deterjan kullanmamaya özen göstermelisiniz. Çünkü aşırı deterjan kullanımı, havlularınızın sertleşmesine neden olacağı gibi, iyice durulanmadığı takdirde küf ve bakteri oluşumuna da sebep olabilir.

· Son olarak da havlularınızı kullanım sıklığına göre yıkamanızı tavsiye ederiz.

* Banyonuz için ihtiyacınız olan kaliteli ve şık havlular için

https://www.roccohome.com/‘dan hemen siparişlerinizi oluşturabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.