HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

NEVRESİM TAKIMLARINDA DİKAT EDİLMESİ GEREKENLER!

21-10-2021 22:53
NEVRESİM TAKIMLARINDA DİKAT EDİLMESİ GEREKENLER!

Huzurlu ve rahat bir uyku için yatağınızın rahatlığı kadar üzerine kullandığınız nevresim takımlarının da önemi büyüktür. Kim her sabah mutlu ve huzurlu uyanmak istemez ki… Keza böyle huzurlu bir uykunun yolu da tarzınızı yansıttığınız yatak odalarınızdan geçer. Nasıl ki doğru yatak seçmek önemli ise, doğru bir nevresim takımı seçmek de o kadar önemlidir. Nevresim takımlarının yataklarınızı gün boyunca temiz tutması ve dekorasyon açısından şatafatlı göstermesi dışında nevresim takımlarının kumaşı ve kalitesine de fazlasıyla önem vermeniz gereken bir detaydır.

Nevresim takımları yatak odanıza dekorasyon sağlamak için oldukça önemli bir üründür. Öyle ki nevresimler aynı zamanda uyku kalitenizi de etkilemektedir. Bu nedenle nevresim takımı seçerken bazı önemli detaylara dikkat edilmesi gerekir. İşte bunlar:

I.Rahat ve kaliteli bir uyku için öncelik vermeniz gerekenlerden ilki kumaş türüdür. Nevresim takımlarında kumaşın özellikleri, size uzun ömürlü ve rahat kullanıp kullanmayacağınızı belirler. Aynı zamanda seçtiğiniz kumaşa göre nasıl yıkama yapmanız gerektiği ve ütülenmesi gerektiğini bilmenizi sağlar.

II.Nevresim takımı alırken dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli nokta ise ölçülerdir. Yatağınızda kullandığınız yorgan ölçülerinin satın aldığınız nevresim takımları ile aynı ölçüde olması gerekir. Böylece aldığınız nevresim takımlarınız yorganınıza büyük olmamış olacak hem de siz rahat bir şekilde uyumuş olacaksınız. Bu nedenle satın alacağınız ürünün üzerinde yazan etiketi mutlaka okumanızı tavsiye edilir.

III.Aklınızda kaliteli bir nevresim takımı almak var ise ebat ve boyutunu bilmeniz size büyük bir avantaj sağlayacaktır. Ayrıca yatak başlığınız koyu renkte ise dokulu ve sade desenli nevresim takımları ile açık renklerde yatak örtüleri kullanabilirsiniz.

IV.Nevresim takımı alırken mutlaka yaz aylarında nemi çok çabuk emen kumaş türlerini tercih etmelisiniz.

V.Nevresim takımı satın alırken mutlaka pamuk oranı %100 pamuk içeren ürünleri tercih etmelisiniz. Böylece aldığınız ürünün yumuşaklığı ve sağlamlığı da o kadar fazla olacaktır. Pamuklu nevresim takımları yaz aylarında sizi terletmez, kolay yıpranmayan ve ütülenmesi kolay ürünlerdir. Pamuk kumaşların yanında son yıllarda bambu kumaşlar da çok ilgi görmektedir. Bambu kumaşların özelliği ise %100 pamuk kumaşlar gibi hem dayanıklı hem yumuşak hem de oldukça kalitelidir.

VI.Hem uzun ömürlü hem de dayanıklı nevresim takımları için bütçenize de öncelik gösteriyor olmanız önemli bir detaydır. Bunun için sizlere çevre ve sağlık dostu olan Pamuk Ranforce dokuma türünü önerebiliriz. Bu kumaştan üretilen nevresim takımlarında hava geçirgenliği yüksek ve dokuma kumaş olması sebebiyle yaz aylarında da hayat kurtarıcı bir üründür.

Son olarak; birden çok renk ve desen seçenekleri bulunan nevresim takımlarında son dönemlerde en çok siyah, beyaz, antrasit gri, gibi renklerde nevresim takımı tercih edilmektedir. Siyahın asaletinden ve sadeliğinden vazgeçemeyenler ve yatak odalarında bu asaleti taşımak isteyenler için pamuk saten kumaştan üretilen modelleri inceleyebilirler. Geniş renk yelpazesine sahip birçok modeller ile bütçenize uygun olan nevresim takımlarını kolayca seçerek artık rahat bir uyku çekebilirsiniz.

 

Dilerseniz bizlerihttps://www.roccohome.com/ sayfamızdan ziyaret edebilirsiniz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.