HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

YENİ TREND NEVRESİM TAKIMI MODELLERİ

21-10-2021 22:31
YENİ TREND NEVRESİM TAKIMI MODELLERİ

YENİ TREND NEVRESİM TAKIMI MODELLERİ

Evinizim en özel yaşam alanı olan yatak odanıza küçük dokunuşlar katan nevresim takımları, aynı zamanda odanızda en çok kullandığınız dekorasyon ürünleri arasında yer almaktadır. Ev tekstili ürünlerinde çok ayrıcalıklı bir yere sahip olmasıyla, en çok kullanılan yatak odası tekstil ürünü olarak karşımıza çıkmaktadır.

Nevresim takımlarının içerisinde, iki adet yastık kılıfı ve bir adet çarşaftan oluşan özel ürünler yer alır. Özel günlerde ve yatıya bir misafiriniz geldiğinde onları en güzel ve en özel nevresimler ile ağırlamayı kim istemez ki… Dolayısıyla nevresim takımları eviniz için olmazsa olmaz ürünler arasında yer alır. Yeni trend nevresim takımı modelleri arasında birçok alternatiflerin bulunması ile bu ürünlere olan ilginin de artmasına yol açmaktadır.

 

§ Yeni Trend Nevresim Takımı Modelleri Nelerdir?

Günümüz koşullarının getirdiği yenilikçi fikirler ile birbirinden farklı modellerde ve renklerde nevresim takımlarından söz etmek mümkündür. Bu içeriklere baktığımız zaman ve yeni trend nevresim takımları söz konusu olduğunda karşımıza yepyeni modellerde çok fazla seçeneklere sahip olan nevresim takımları çıkmaktadır. Yatak odasında hem dekorasyon olarak hem de sağlık bakımından çok önemli bir yere sahip olan nevresim takımları, etkileyici bir kullanım özelliğine de sahiptir. İşte yeni trend nevresim takımı çeşitlerini aşağıdaki sıralayabiliriz:

o Ranforce Nevresim Takımları

o Bambu Nevresim Takımları

o Saten Pamuk Nevresim Takımları

o Kreton Nevresim Takımları

Yukarıda sıraladığımız gibi birçok sayıda farklı özellikleri kapsayan çeşitler bulunmaktadır. Buna bağlı olarak ranforce nevresim takımları; bir diğer adıyla standart nevresim takımları olarak da bilinmektedir. Nefes alabilen yüzeyi ile geceleri kaliteli bir uyku çekmek isteyenlerin tercihi olacaktır.

Bambu nevresim takımları yazları sıcak havalarda dahi asla terletmemesi ve koku yapmaması özelliği ile bilinmektedir. Hava geçirgenliği yüksek olduğundan tüm gece boyunca bedeniniz hava ile temas halindedir. Bambu nevresim takımlarını tercih edenlerin hava ile temas özelliği ile uyku kaliteleri de artmış olacaktır.

Saten pamuk nevresim takımları, parlaklığı ve sık dokunmuş kumaş türünden üretilen bilinen ürünlerdir. Bu tür nevresim takımları en çok tercih edilen tekstil ürünleri arasındadır. Zira saten nevresim takımları, yatak odanıza mükemmel bir görünüm de katar.

Kreton nevresim takımları ise; sık dokunması ile meydana gelen ürünlerdir. Bu noktada Kreton nevresim takımlarının uygun fiyatlı ürün kategorileri arasında yer aldığını söyleyebiliriz. Ayrıca hava geçirgenliği özelliğinin bambu kumaşlara göre nispeten iyi olduğunu söyleyebiliriz. Kreton kumaşta nevresim takımları kalın iplikle üretilir ve bu sayede uzun yıllar boyunca kullanmaya aynı zamanda yıkamalara dayanıklıdır.

§ Yeni Trend Nevresim Takımı Fiyatları Nasıldır?

Şüphesiz ki nevresim takımları fiyatları söz konusu olduğunda karşımıza çok sayıda çeşitli fiyatlar çıkmaktadır. Burada söz konusu nevresim takımının modelleri ve içerik özelliklerinin etkisi oldukça büyüktür. Yine kalite standartlarının da nevresim takımı fiyatlarında etkisinin büyük olduğunu söyleyebiliriz. Diğer taraftan nevresim takımı fiyatları ürünün markasına göre de değişiklik göstermektedir.

Yeni trend çift kişilik, tek kişilik ve büyük boy nevresim takımı modellerimize göz atmak için https://www.roccohome.com/sayfamızı inceleyebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.